iBike

iBike contactadres edit

Postcode: 2180

Adres: Dorpstraat 35, Antwerpen

Telefoon: +32 3 808 42 42

Website: http://www.ibike.be/

Description: We zijn de meest complete fietsenwinkel in Groot-Antwerpen en wij hebben vestigingen in Antwerpen-stad, Wilrijk, Deurne, Berchem, Eilandje en Ekeren. U kan dus bij iBike terecht in de winkel die het dichts bij uw woonplaats of werk is gevestigd waar steeds een team van enthousiaste en gespecialiseerde mensen klaar staat. Onze winkels zijn in contact met elkaar waardoor u steeds uw fiets kan aankopen in de ene winkel maar later in een andere kan binnenbrengen voor onderhoud en service. Net wat u het beste uitkomt!

Openingsuren

zondag
Gesloten
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 18:00

Reviews

18.11.2017 Jorg Mensaert - 4/5
Ik geef quasi nooit 5 sterren want de pérfectie bestaat niet, maar voor mij zijn het Top mannen en geven een Top service!! Ze zijn steeds vriendelijk en behulpzaam en dit op een sociale, familiaire manier (vb aanspreken met de voornaam), maar er zijn natuurijk altijd van die mensen die de "koning is klant" vaak heel letterlijk nemen en die met zulke service moeilijk kunnen omgaan. Soit : Lek gereden, direct mogen binnen brengen en 2u later bericht via sms dat ie terug in orde is + nagekeken op eventuele andere schade door transport. Werkuren + nieuwe binnenband + nazicht op andere schade net geen 23€. Lijkt me toch heel redelijke prijs. Doe zeker zo voort en tot bij het volgende onderhoud, platte band of ... nieuwe fiets ;-)
19.11.2017 Eline Claes - 5/5
Als je spreekt over professionaliteit staat deze winkel bovenaan. Zeer grondige en uitgebreide info gekregen. Indrukwekkend hoeveel kennis deze mensen hebben over de toch wel snel evoluerende elektrische fietsen, hier zijn ze koploper in de branche. Ik kan het iedereen aanraden... als je kwaliteit zoekt!!
18.11.2017 anita jacobs - 4/5
Heb gekregen wat ik wou. Uitleg en een goei fietsje. Ik zoef elke dag naar m'n werk electrisch weliswaar. Dag files. Kreeg ook een bericht wanneer ik op eerste nazicht kon komen
18.11.2017 CryptoMonkeyGainz - 5/5
Overlaats lek gereden aan de kerk en deze werd keurig en snel hersteld. Met dank aan de hersteller ! Een aanrader als je problemen hebt met de fiets .
30.09.2017 Yannick Walgraeve - 1/5
Regelrechte schande deze winkel. 45 euro voor een binnenband te vervangen ipv de afgesproken 27.. arrogante 'verantwoordelijke' die duidelijk vele frustraties heeft en deze dan maar op klanten uitwerkt. Commentaar zoals dan doe je het int vervolg zelf e en dat is mijn probleem ni... en dan nog 1 week nodig om ocharme het bandje te vervangen. Kanora u wordt gemist. Volgende keer terug naar de kleine zelfstandige in Kapellen waar je niet in de zak wordt gezet!!!!

Categorie

Categorie: Fietswinkels

Lokaal: Antwerpen

Regio: Vlaanderen