Fietsenoutlet BVBA

Fietsenoutlet BVBA contactadres edit

Postcode: 2100

Adres: Ruggeveldlaan 571, Antwerpen

Telefoon: +32 3 608 57 28

Website: http://www.fietsenoutlet.be/

Description: www.fietsenoutlet.be

Openingsuren

zondag
Gesloten
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 16:00

Reviews

30.03.2018 michael hembrechts - 1/5
een Ramp echte oplichters ... PAS OP De reactie hier onder van De eigenaar is Vals , zoals hun bedoeling van mensen op te lichten met hun arrogantie ,en daar boven op NOG zo laag en zielig om mijn vrouw uit te schelden en na te roepen terwijl U in ons oplicht en arrogant roept ... wij zochten een oplossing HET WAS duidelijk dat u in u opzet geslaagd was en er geen oplossing kon zijn ...
27.01.2018 Christiaan Thijs - 5/5
Zeer tevreden van onze beide fietsen. De bazin is mss een specialleke maar ze geeft wel het juiste advies en verkoopt merkfietsen aan degelijke prijzen. Intussen ook al een paar keer op onderhoud geweest en altijd perfect geholpen aan normale prijzen. Van alle fietsenwinkels die we bezochten vonden we hier ons goesting in ons budget. En soms kunnen verkopers ook een slechte dag hebben (voor alle voorgaande klagers). Ik raad deze winkel absoluut zeker aan. En die nieuwe jongen die de herstellingen doet doet dat snel en goed en geeft ook advies voor langere levensduur fiets. Topmensen. Topservice. Niks op aan te merken.
27.01.2018 nikky logan - 5/5
Deze winkel is mijn held. Ik kreeg constant een platte band en zij hebben die piepkleine oorzaak gevonden en de band weeral vakkundig vervangen terwijl ik wachtte en het was nog betaalbaar ook. Mijn 2e hands fiets hebben ze ook overgenomen aan een redelijke prijs dus kon niet klagen. Wat hieronder door azijnpisserfietsend Deurne wordt gezegd moet gerelativeerd worden. Ik heb in deze winkel ckntact gehad met beide eigenaars. Ze weten alles over fietsen. Stellen ook het juiste voor. Ge moogt testrijden en al. Soms heb je ze op een stressdag en soms zijn ze in hun gewone doen. Maar wie heeft dat niet. Ik vind alles aan deze winkel super. En tis vlakbij.
27.01.2018 karin ah munn - 5/5
Super vriendelijke bediening. Snelle service. Lichtje van men dochter haar fiets was stuk ik dacht ik moet hem achter laten niet dus even tussen door vlug gemaakt door de jongen die al jaren in dienst is. Sjappoo met de klantenservice En een kleine info voor mensen die graag naar rescenies kijken hier een beetje verder onder staat de grootste leugenaar van Deurne die graag leugens rondstrooit over winkels van deurne. Dus mss geen aandacht aan schenken.
26.01.2018 Peter De Ryck - 1/5
Mijn andersvalide echtgenote is hier op een onmenselijke wijze aan de deur gezet. Men weigerde om haar banden op te pompen, ondanks ze vermelde dat ze geen langere afstanden te voet kan overbruggen. We hebben meteen klacht bij UNIA neergelegd. Een groot verschil met het klantvriendelijke I-bike, gelegen op de Bisschoppenhoflaan. Ieder zijn mening, maar komen bij Fietsenoutlet nooit meer over de vloer.

Categorie

Categorie: Fietswinkels

Lokaal: Antwerpen

Regio: Vlaanderen